КНЯЖИЧІ. Благочинний Спасо-Преображенського монастиря взяв участь в урочистостях з нагоди свята Дня соборності України

КНЯЖИЧІ. Благочинний Спасо-Преображенського монастиря взяв участь в урочистостях з нагоди свята Дня соборності України22 січня 2019 року в селі Княжичі Броварського району біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку відбувся захід з нагоди 100 річчя об’єднання Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР) та Української Народної Республіки (УНР) в єдину соборну Українську Народну Республіку.

На свято з нагоди «Акту злуки» були запрошені представники всіх релігійних конфесій села. На запрошення сільського голови Петренко Віктора Івановича, був запрошений благочинний Спасо-Преображенського монастиря архімандрит Іларіон (Кострець).

В своєму слові вітання отець Іларіон, зокрема, сказав: «Ми діти єдиного Бога і єдиного народу України, в сьогоднішній день піднесемо свої щирі молитви до Всевишнього, будемо молитися і уповати на Його милості та щедроти, щоб Господь послав нам мудрості, терпіння, сили трудитись на благо святої Української Православної Церкви та на благо нашої рідної України».

КНЯЖИЧІ. Благочинний Спасо-Преображенського монастиря взяв участь в урочистостях з нагоди свята Дня соборності УкраїниКНЯЖИЧІ. Благочинний Спасо-Преображенського монастиря взяв участь в урочистостях з нагоди свята Дня соборності УкраїниКНЯЖИЧІ. Благочинний Спасо-Преображенського монастиря взяв участь в урочистостях з нагоди свята Дня соборності УкраїниКНЯЖИЧІ. Благочинний Спасо-Преображенського монастиря взяв участь в урочистостях з нагоди свята Дня соборності України 

Останні новини