II ВИШГОРОДСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ: Хресний Хід на честь свята Успіння Богородиці.

II ВИШГОРОДСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ: Хресний Хід на честь свята Успіння Богородиці.Значна подія відбулася у другому Вишгородському благочинні  Бориспільської Єпархії УПЦ з 23 серпня по 25 серпня 2018 року.  

З благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, у п’ятий раз, ювілейний, духовенство благочиння на чолі з благочинним протоієреєм Олександром Стасівим разом з парафіянами звершили Хресний хід на честь свята Успіння Богородиці.

Хресний хід розпочався у 06 годин ранку 23 серпня Божественною Літургією у храмі на честь Святителя Спиридона  Єпископа Триміфунтського Чудотворця села Осещина. І далі Хресний хід прямував у всі храми благочиння, у кожному з яких, були звершені Молебні з освяченням води, були піднесені молитви, перш за все, за мир у нашій країні, за добробут українського народу, за те, щоб наша рідна Україна стала розвинутою сучасною державою.  

Кожен крок по рідній земля освячувався молитвою до Богородиці, а йшли ми різними дорогами, і місцевими і лісовими. Серце кожного учасника Хресного ходу раділо від  привітних зустрічей  на шляху Хресного ходу , і особливо у Храмах благочиння. 

Не дивлячись на нестерпну жару, на свої повсякденні турботи, народ Божий спішив привітати хрестоходців, та ще й щедро пригостити, а Храми Покрови Божої Матері с.Воропаїв і Храм на честь Іоана Предтечі с.Ровжи гостино прийняли хрестоходців на  нічліг.   

Завершувався Хресний Хід на риболовецьких судах майже через усе Київське море, а далі ходою до Храму Пророка Іллі с. Лебедівка, і уже ввечері ми ввійшли знов у Храм Святителя Спиридона с.Осещина, де о п’ятій годині розпочали Всенічне бдіння до Недільного дня.

Слава Господу Ісусу Христу, Його Пречистій Матері, та усім Святим нашої Єдиної Святої Соборної Апостольської Православної Церкви!