Відбулася хресна хода до Зазимського монастиря, яка приурочена пам'яті преподобномучениці Єлизавети

Відбулася хресна хода до Зазимського монастиря, яка приурочена пам'яті преподобномучениці Єлизавети17 липня 2018 року з благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія відбулася хресна хода присвячена пам'яті святої преподобномучениці Єлизавети. Розпочалася Хресна хода рано вранці від храму святителя Михаїла Першого митрополита Київського міста Києва та проходила через Київ, села Троєщину, Погреби та Зазим'є, де знаходиться новоутворений монастир на честь преподобномучениці Єлизавети.

Очолював ходу настоятель храму на честь святого апостола і євангеліста Луки села Вахiвка Вишгородського району ієрей Іоанн Зейкан. У ході взяли участь сестри милосердя сестринства в і'мя святої Єлизавети, численні віруючі.

На шляху учасники ходи, яка займала 25 кілометрів, зупинялася біля храмів та будинків благочестивих мирян для короткого відпочинку.

До зазимського монастиря молільники дістілися близько 17.00 години, де їх радо зустріли насельниці обителі частували смачною трапезою, після чого було звершено святкове Всенічне богослужіння.