ПАСІЧНА. Свято-Троїцька парафія організувала кіногалявину для молоді та провела зустріч із дитячим психологом

ПАСІЧНА. Свято-Троїцька парафія організувала кіногалявину для молоді та провела зустріч із дитячим психологомУ суботу, 16 черевня православна молодь Свято-Троїцької парафії села Пасічна Баришівського району спільно з учасниками молодіжного руху YMCA Баришівка, організували кіногалявину у центральному парку  смт. Баришівка. Переглянули науково-фантастичний фільм «Люсі».

17 червня відбулась зустріч парафіян та батьків учнів недільної школи у рамках проекту «Запитай у батюшки». Темою зустрічі стало питання «Духовних та психологічних аспектів виховання сучасних дітей та молоді».
На складні питання стосовно виховання дітей спробувала дати відповідь дитячий психолог з багаторічним стажем Гордієнко Тетяна.

Обговорили також питання стосовно навчання дітей у недільній школі та спланували майбутню поїздку до Києво-Печерської Лаври.

ПАСІЧНА. Свято-Троїцька парафія організувала кіногалявину для молоді та провела зустріч із дитячим психологомПАСІЧНА. Свято-Троїцька парафія організувала кіногалявину для молоді та провела зустріч із дитячим психологомПАСІЧНА. Свято-Троїцька парафія організувала кіногалявину для молоді та провела зустріч із дитячим психологомПАСІЧНА. Свято-Троїцька парафія організувала кіногалявину для молоді та провела зустріч із дитячим психологомПАСІЧНА. Свято-Троїцька парафія організувала кіногалявину для молоді та провела зустріч із дитячим психологомПАСІЧНА. Свято-Троїцька парафія організувала кіногалявину для молоді та провела зустріч із дитячим психологомПАСІЧНА. Свято-Троїцька парафія організувала кіногалявину для молоді та провела зустріч із дитячим психологом

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31