КАЛИТА. Священик взяв участь у концерті для ветеранів Другой світової війни, дітей війни та учасників АТО

 КАЛИТА. Священик взяв участь  у концерті для ветеранів Другой світової війни, дітей війни та учасників АТО5 травня 2018 року в приміщенні Калитянської ЗОШ пройшов благодійний обід з концертом для ветеранів Другой світової війни, дітей війни та учасників АТО.

Ініціаторами та головними організаторами заходу стали Територіальний центр соціального обслуговування Броварської районної державної адміністрації на чолі з директором Козьменко Тетяною Петрівною і Броварська міжрайонна організація Товариства Червоного Хреста. Приміщення надала директор місцевої школи Шпак Антоніна Михайлівна.  До участі у святковому заході та привітального слова був запрошений керівник молодіжного відділу Бориспільської єпархії ієрей Максим Молотков, настоятель храму в смт Калита. Крім того, гостями школи в цей день були  останній учасник бойових дій Другої світової війни, який проживає у селищі, діти війни та учасники АТО.

На святі виступали учні школи. А  родзинкою заходу став подарунок отця Максима – Нікольський хор з м. Киева з церкви Святого святителя Миколая. Хористи виконали чудові піснеспіви з церковного пасхального репертуару та українські пісні. В кінці заходу учасники та гості були запрошені до святкового фуршетного столу, який приготував для них відділ соціального захисту населення.

Від імені отця Максима висловлюється велика подяка всім тим, хто доклав зусиль для вшанування героїв минулого і сьогодення.

 КАЛИТА. Священик взяв участь  у концерті для ветеранів Другой світової війни, дітей війни та учасників АТО КАЛИТА. Священик взяв участь  у концерті для ветеранів Другой світової війни, дітей війни та учасників АТО КАЛИТА. Священик взяв участь  у концерті для ветеранів Другой світової війни, дітей війни та учасників АТО КАЛИТА. Священик взяв участь  у концерті для ветеранів Другой світової війни, дітей війни та учасників АТО КАЛИТА. Священик взяв участь  у концерті для ветеранів Другой світової війни, дітей війни та учасників АТО КАЛИТА. Священик взяв участь  у концерті для ветеранів Другой світової війни, дітей війни та учасників АТО КАЛИТА. Священик взяв участь  у концерті для ветеранів Другой світової війни, дітей війни та учасників АТО 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31