Священик організував допомогу соціально незахищеним категоріям населення Броварського району

Священик організував допомогу соціально незахищеним категоріям населення Броварського району27-28 квітня 2018 року за сприяння Владислава Бондаренка, генерального директора благодійного фонду «СУСІДИ», настоятель Свято-Михайлівського храму села Світильня Броварського району священик Максим Молотков організував надання допомоги соціально незахищеним категоріям населення сіл Рожни, Літки та Літочки Броварського району. Близько 800 кг речей було розподілено між багатодітними та малозабезпеченими родинами, а також між сім’ями, які перебувають під захистом соціальних служб.

Активну участь у розподілі та організації доставки речей людям взяли депутат Броварської районної ради Юрченко Ольга Борисівна, соціальні працівники Броварського району на чолі з директором Територіального центру соціального обслуговування Броварської районної державної адміністрації Козьменко Тетяною Петрівною та священиком села Рожни отецем Олександром Ковалевським.

Отець Максим висловлює подяку всім, хто взяв участь у благодійній акції: «Хай же за ваші добрі справи Господь Вам воздасть за Вашу любов і турботу до людей сторицею. Многих Вам літ! І помагай Боже Вам у Ваших добрих справах!».

Священик організував допомогу соціально незахищеним категоріям населення Броварського району