СВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів села

СВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів села22 квітня 2018 року настоятель Свято-Михайлівського храму с. Світильня ієрей Максим Молотков, керівник молодіжного відділу Бориспільської єпархії, в День пам'яті святих жінок-мироносиць влаштував справжнє свято для жителів села. Воно вже стало традицієї для світильнянців, оскільки проводилось четвертий рік підряд.

Свято розпочалося з Божественної Літургії в місцевому храмі. Родзикою служби стали гості – члени дитячої недільної школи з м. Кременчук, які своїм дитячим голосом прикрасили богослужіння, співаючи всю Літургію. Після служби отець Максим привітав прихожан зі святом жінок-мироносиць.

Решта запланованих заходів проводились  на стадіоні місцевої школи. Для всіх присутніх виступали вихованці Світильнянського НВК, гості з м. Кременчук зі святковою програмою для дітей і дорослих, хор із с. Бобрик, дитячий танцювальний колектив с. Семиполки та народний хор із смт Калита.

Протягом усього свята присутніх пригощала смачна польова кухня. Діти розважались на батуті, подарованому спонсором Владиславом Бондаренком. Завдяки місцевим підприємцям всі діти, які прийняли участь у святі, отримали солодкі подарунки. На закінчення заходу отець Максим ще раз привітав усіх з Днем жінок-мироносиць та подякув директору школи Решотко Тетяні Миколаївні, а також головним спонсорам –  генеральному директору ТОВ "Світильнянське" Павлу Петрову, генеральному директору ТОВ "Комбіфіт" Костянтину Жовтусі та решті підприємців, які допомогли в організації.

СВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів селаСВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів селаСВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів селаСВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів селаСВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів селаСВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів селаСВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів селаСВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів селаСВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів селаСВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів селаСВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів селаСВІТИЛЬНЯ. Настоятель провів традиційне свято Жінок-мироносиць для жителів села