БЕРЕЗАНЬ. У міському будинку культури відбувся “Великодній концерт”

БЕРЕЗАНЬ. У міському будинку культури відбувся “Великодній концерт”13 квітня 2018 року в міському будинку культури м. Березань відбувся “Великодній концерт”. Жителі міста, навіть ті, які за різних причин не змогли потрапити на Великодню службу цього дня отримали змогу насолодитися великодніми піснеспівами, що звучать на нічній службі. Крім цього, глядачі насолоджувалися звучанням віршів та пісень на пасхальну тематику. 

До участі в концерті приєдналися не лише місцеві, а й учасники з інших регіонів, і навіть священики привітали всіх присутніх своїми прекрасними голосами та творчістю.

Ініціатором проведення свята став благочинний Березанського церковного округу, архімандрит Назарій (Омеляненко). Допоміг підготувати свято відділ культури і туризму Березанської міської ради.

Це вже не перший масовий захід у стінах березанського міського будинку культури, що проводиться міським відділом культури спільно з Українською Православною Церквою, зокрема це вже другий пасхальний концерт. Дуже добре, що радість воскресшого Христа сумісно розділили церква і культура.

На початку концерту зі словами привітання виступив благочинний Березанського округу, архімандрит Назарій (Омеляненко). Священик побажав всім жителям  та гостям міста, щоб пасхальна радість наповнювала їхнє життя якомога довше. Щоб у ці святкові дні ми вітали один одного словами: “Христос воскрес! Воістину воскрес!”.

Велика подяка тим, хто наповнив цей вечір великодніми виступами, а це:

Ведучі: Марк Григор’єв та Альона Длугунович;

Співведучі: маленькі жителі м.Березань, Софійка та Сашко;

Священик-бард, протоієрей Сергій Кисельов, настоятель храму на честь Стрітення Господнього с. Сулимівка Яготинського благочиння;

Протоієрей Олександр Клименко, настоятель Свято-Троїцької парафії с.Недра;

Хор парафії Успіння Божої Матері смт. Клавдієво-Тарасове, керівник Анна Донець;

Ансамбль духовної пісні під керівництвом Ольги Чубенко м.Березань;

Хор собору Різдва Божої Матері м.Козелець Чернігівської єпархії разом зі своїм настоятелем і благочинним Козелецького округу, протоієреєм Михаїлом Терещенком;

Гурт “Запали свою зірку” м. Березань під керівництвом Оксани Ковальчук;

Тріо “Справжні дівчата”, керівник Оксана Ковальчук м.Березань;

Дует Оксани Ковальчук та Світлани Бабчинської м.Березань;

Наталя Наголюк м.Березань;

Учасниця “Голосу країни. Діти”, Анна Клименко м.Березань;

Композиція “Серце” від театральної студії “Березілля”, керівник Альона Длугунович м.Березань.

Родзинкою свята було те, що співведучі Софійка та Сашко вийшли в глядацький зал, привітали всіх та роздали по шматочу солодкої паски.

Також по святковій пасочці отримали всі учасники концерту.

Взагалі, на святі відчувалась дуже тепла сімейна атмосфера.

В завершенні свята зі словом привітання звернувся благочинний Козелецького округу, митрофорний протоієрей Михаїл Терещенко. Батюшка привітав всіх з величним святом і подякував отцю Назарію за запрошення.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Останні новини