КОРЖІ. У місцевому будинку культури вже третій рік поспіль пройшов Різдвяний концерт «Христос родився – славімо!»

КОРЖІ. У місцевому будинку культури вже третій рік поспіль пройшов Різдвяний концерт «Христос родився – славімо!»14 січня 2018 року, в день пам’яті святителя Василія Великого, у будинку культури села Коржі вже третій рік поспіль відбувся Різдвяний концерт «Христос родився – славімо!».

На початку свята зі словами вітання звернулася представниця місцевої влади, секретар Строль Р.Г. Також був присутній депутатський  корпус.

Ведучими заходу були Костенко Дмитро та Рокоча Катерина., які є прихожанами даної парафії.

Під час концерту зі словами привітання звернувся благочинний Березанського округу, архімандрит Назарій (Омеляненко), який побажав усім жителям та гостям села, щоб Богомладенець Христос, який приніс у цей світ любов та мир, також був прийнятий в наші серця.

Цьогоріч свято було багатобарвним, адже в ньому взяли участь різні колективи та вікові категорії, зокрема: своїми співами порадували глядачів  вихованці Київської духовноі академії і семінарії, яких тут дуже тепло зустрічають і вже третій рік поспіль з нетерпінням чекають; свій виступ також підготувала ЗОШ с. Коржі та учні гуртка «Християнська етика»; розділив з нами цю різдвяну радість і хор Свято-Благовіщенського храму м. Березань; не залишились байдужими  і наші  гості, які вперше прибули на це свято з с. Пасічна, на чолі з головою єпархіального відділу у справах сім’ї Бориспільської єпархії УПЦ, ієрей Іоанн Омельчук , завжди теплим є виступ діточок, зокрема з колядкою та віршиками виступили маленькі парафіяни нашого приходу, всіх приємно вразив зворушливий виступ співробітника будинка культури, Ломова Андрія, який зіграв твір “Аве Марія” на трубі, також щедрівкою привітали жителів села Батора Ілона і Дерикіт Ангеліна.

По закінченні свята, до всіх присутніх зі словами привітання та подяки звернувся настоятель Преображенської парафії села, протоієрей Миколай Борисюк. Батюшка побажав побільше Різдвяної радості, здоров’я, миру та Божої благодаті, також подякував всім учасникам концерту та небайдужим людям за моральну і матеріальну підтримку. Отець Миколай не оминув своєю увагою і наших воїнів АТО та волонтерів, подарувавши їм символічні різдвяні подарунки. Також почули слова вдячності та отримали подарунки: сільська рада, в особі секретаря Строль Р.Г., ЗОШ с. Коржі, в особі директора Кудюкіної Ю.В., будинок культури, в особі директора Симоненко О.О.

Христос рождається! Славімо Його!

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31