НЕДРА. Відбулися збори духовенства Березанського благочиння

НЕДРА. Відбулися збори духовенства Березанського благочиння18 жовтня 2017 року, в день пам’яті Собору першосвятителів нашої Церкви, з благословення Високопреосвященнішого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського, духовенство Березанського благочиння соборно звершило Божественну Літургію у Свято-Троїцькому храмі села Недра. Богослужіння очолив благочинний, архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні настоятеля храму, протоієрея Олександра Клименка та духовенства благочиння. Після читання Євангелія, проповідь виголосив протоієрей Василій Подкалюк.

Священнослужитель розповів про значення та особливості предстоятельського служіння в Православній Церкві в різні історичні епохи нашої держави. За богослужінням була піднесена молитва за мир в Україні.

Після богослужіння до духовенства та віруючих звернувся отець-благочинний. Він розповів про роль священика та Церкви у житті християнина та побажав всім молитовного предстательства святителів Христових і підкреслив важливість пастирського служіння у сьогоденні.

Після богослужіння пройшли чергові збори духовенства Березанського благочиння. У ході зборів духовенство розглянуло практику Таїнства Сповіді та випадки, котрі виникають під час його звершення, а також поточні питання та окреслило основні напрямки роботи парафій до кінця поточного року.