СВІТИЛЬНЯ. На свято жінок-мироносиць настоятель влаштував справжнє свято для жінок всього села

СВІТИЛЬНЯ. На свято жінок-мироносиць  настоятель  влаштував справжнє свято для жінок всього села30 квітня 2017 року у неділю святих жінок-мироносиць настоятель Свято-Михайлівського храму с. Світильня отець Максим влаштував справжнє свято для жінок та для всього села загалом: свято Пасхи Христової, жінок-мироносиць та матері. Для жителів сусіднього села Кулажинці був організований безкоштовний довіз на святкування.

Свякування розпочалося з привітального слова отця Максима з нагоди свята, а продовжилось співом тропаря Воскресінню Христовому, який виконав хор будинку культури с. Гоголів. Під час концерту гоголівський хор разом із хористами селища Калита дарували пісні, приурочені святу матері та нашій ненці Україні. Ізюминкою святкування стали довгоочікувані гості - моледіжний колектив "Православна дитяча агітбригада" з міста Кременчук, що на Полтавщині. Діти прибули на свято разом зі своїм батюшкою, отцем Василієм та керівником Тетяною Юріївною. Вони продемонстрували запальний виступ із танцями та піснями про свято, про дарування добра та любові. Потім був цікавий та повчальний номер від "Літературної студії" (керівник – Чернійчук Василина Василівна), яка діє у Світильнянському навчально-виховному закладі. Літстудійці читали авторські вірші, власноруч написані до свята. На завершення відбувся виступ кінного театру з міста Бровари. Після чього дітки змогли покататися на конях. Протягом свята усіх бажаючих запашною смачною картоплею з м’ясом пригощала польова кухня.

На закінчення отець Максим подякував усім, хто допомагав у організації свята, а саме: директору Світильнянського НВК Решотко Тетяні Миколаївні, директору товариства "Волошкове поле" Павлу Євгенійовичу, директору товариства "Комбіфіт" Жовтусі Констянтину, місцевим власникам магазинів Кубці Валерію, Дудці Ірині та ін. Благословення їм Божого та многих літ, миру і спокою їх родинам.

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31