ОСЕЩИНА-НОВОСІЛКИ. Пасхальні вітання від учнів недільних шкіл

ОСЕЩИНА-НОВОСІЛКИ. Пасхальні вітання від учнів недільних шкілУ перший день Святого Воскресіння Господа нашого Ісуса Христа відбувся святковий Пасхальний концерт діток - учнів Недільних шкіл Храмів на честь Святителя Спиридона Єпископа Триміфунтського Чудотворця с.Осещина і на честь Святителя Миколая Мир Лікійських Чудотворця с.Новосілки, 2-го Вишгородського Благочиння Бориспільскої Єпархії УПЦ у с.Осещина.

Зазвичай цей концерт відбувається у церковному дворі на зеленій галявині, яка вже має назву «зелений театр», але у зв’язку з дощем все дійство було перенесено до храму. Але непогода нікого не злякала, прибули всі учасники концерту, а глядачів було більше ніж в будь-які роки.

На концерті були поставлені такі дитячі вистави на Пасхальну тематику : «Ягня», «Степанида і Пахом», «Пасхальний Агнець». Було виконано багато пісень і дитячими хорами і окремими дітками, декламувалися вірші самою найменшою учасницею концерту - Іванкою (3 роки).

 

Талановита Олександра виконала попурі на одному з самих старовинних музичних інструментів - флейті, інструменті якому нараховують більше 5-ти тисяч років, та який згадується у Біблії.

Прихожани та гості щиро дякували і дітям і організаторам Пасхального концерту за те задоволення, яке вони отримали у стінах храму, цей захід подовжив радість Пасхального Богослужіння.

Благочинний протоієрей Олександр Стасів щиро подякував діткам за їх участь у концерті, батьків за виховання дітей у християнському дусі, глядачів - за те, що відвідали концерт і підтримали маленьких артистів.

Наостанок протоієрей Олександр Стасів пригостив усіх вихованців недільних шкіл величезними шоколадами, адже було за що.