Священики Другого Бориспільського благочиння привітали з Пасхою вихованців дитячих будинків та підопічних стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання

Священики Другого Бориспільського благочиння привітали з Пасхою вихованців дитячих будинків та підопічних стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання17 квітня 2017 року, у Світлий Понеділок, благочинний Другого Бориспільського округу архімадрит Феогност (Юраш) з духовенством округу, з благословення правлячого архієрея, Високопреосвященнійшого Антонія,Митрополита Бориспільського та Броварського, завітали до дитячих будинків сімейного типу, які знаходяться у с. Проців та у с. Ревне, Бориспільського р-ну, та завітали до відділення стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання у с. Ревне.

У с. Проців Благочинного радо зустрічали вихованці родини Колотуші.  Під час зустрічі разом з традиційними Пасхальними дарунками, отець архімандрит привітав велику родину з радісним святом Воскресіння Христового і побажав родині і надалі бути прикладом згуртованості і любові для жителів Бориспільщини. Родина Колотуші подякувала, благочинному Другого Бориспільського округу, архімандриту Фегносту за постійну підтримку і піклування про їхню родину.

У с. Ревне духовенство на чолі з благочинним радо вітали 11 вихованців будинку сімейного типу, та опікуни Зубчук П. П. та Зубчук В. І. , де після вітання духовенства діткам та вихователям було передані дарунки та солодощі.

Благочинний подякував опікунам за їх великий подвиг і побажав їм Божої допомоги у їхньому жертовному служінні. Також отець багочиннний у супроводі прот. Георгія Пилипчука та прот. Доримедонта Іримеску відвідали відділення стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання у с. Ревне. Духовенство радо зустріли мешканці та персонал закладу на чолі з завідуючою відділення Сущенко О. М.  отець Феогност привітав всіх присутніх з Великоднем, побажав їм у доброму здоров’ї зустріти ще не одне таке велике свято.  Духовенство відвідало у кімнатах людей, які через фізичні немощі вже не можуть бути присутні на загальній зустрічі зі священнослужителями, поспілкувалися з ними і вручили пасхальні гостинці. Наприкінці зустрічі завідуюча відділення Оксана Миколаівна подякувала о. Феогносту за постійну турботу та підтримку її підопічних.

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31