ВИШГОРОД. На різдвяних святках діти недільної школи храму святих Бориса та Гліба відвідали циркову виставу "Попелюшка"

ВИШГОРОД. На різдвяних святках діти недільної школи храму святих Бориса та Гліба відвідали циркову виставу 14 січня 2017 року в день пам’яті св. Василія Великого та старого нового року, в рамках святкування Різдва Христового, вихованці Недільної школи храму свв.Бориса та Гліба відвідали міський новорічний захід в Національному цирку України.

З величезним бажанням і безмежної радістю діти відвідали виставу «Попелюшка»- подорож до казкової країни з казковими персонажами та цирковими артистами. Дітки зустрілись з улюбленою Попелюшкою, Принцом, Королем та Хрещеною матір’ю – феєю та іншими казковими персонажами.

А на казковому балу були дресировані тварини, забавний клоун, неповторні жонглери, повітряні гімнасти, які щодуху поринали у світ небезпечних трюків,і акробати, які дивувавали красою людського тіла. Весела і захоплююча програма за участю дресированих тварин, показала, що тварини - друзі і віддані помічники людини.Сюжет вистави вчив діток бути сильними та вірити у добро. Бо тільки там де панує добро відбуваються справжні чудеса.

Вихованці недільної школи та їхні батьки висловлюють сердечну подяку благочинному Вишгородського церковного округу прот.Димитрію Денисенку за безкоштовне відвідування цирку.

Всі отримали незабутні враження захопленню і радості не було меж.

А крім того всі дітки дякували за те, що наш духовний наставник настоятель храму святих Бориса та Гліба прот.Димитрій показує наш земний світ з іншої, духовної сторони, навчає радіти красі Божого світу і дякувати Богу.

Враження діток про цирк

Корнієнко Катерина: "Ми з недільною школою поїхали до Київського цирку. Якщо чесно сподобалось все! А найбільше… Тигр який стрибав через кільце з вогнем. Їх було п’ятеро! Коні, які в темноті були з сяючими сідлами й гривою, копитами! А ще мені сподобався сюжет цирку. Попелюшки! А коли був на арені бал, сказала що виходить міс спайдер павук! Крістіна, я, Софія, Ксюша подумали, що на сцену випустять павуків! Ми злякались. Але це лише була собака в костюмі павука, і жінка в костюмі павука, і змії, крокодили,мавпи, леви, тигри, всі мені сподобались. Велика спасибі  отцю Димитрію за таку чудову поїздку до цирку!"

Ксенія Заварзина: "Сьогодні ми були в цирку. Мені там більше всього сподобалось змії і повітряні гімнасти. Іще ми там їли солодку вату і попкорн. Коли був антракт я побачила інтересне тигреня, яке весело гралось з ниткою дресирування. В другій частині вистави я бачила коней в костюмах і мавпенят, які танцювали. Але більш за все інтересно було коли діти, котрі катались на одноколісних велосипедах, а один з хлопчиків стояв на канаті. Потім були тигри і один лев. Тигри пригали через кільце з вогнем, а лев просто лежав на підлозі і відпочивав. І іще я хочу сказати, що мені дуже сподобалось, і я хочу туди ще раз приїхати. Дякую, Батюшка!"

Софія Заварзина: "Ми сьогодні ходили в цирк. І на самому вході до цирку я думала, що буде цікаво. Так і сталось. Коли іще не почалась вистава, нам купили вату. Потім, коли почалась вистава, то мені сподобалось заставки і номер з тиграми. Потім коли почався антракт, я побачила тигра, який вчепився за тканину і довго рвав її. І іще мені сподобався номер де була пісня Леді Гаги «Bad romance». І іще багато чого. Коли закінчилась вистава. То я думала як жаль, що вже кінець. Але це мені запам’ятається на довго. Мені дуже сподобалось. Прийду ще. Дякую вам, Батюшка!"

Самий головний подарунок на Різдвяні свята- це наша любов, подаровані дітям хвилини щастя. Турбота і любов до наших діток є запорукою для зростання маленьких християн і зміцнення нашого майбутнього суспільства. Сподіваємось світлий святковий настрій залишиться у дитячому серці не на одну мить, чи годину, а на цілий рік і буде натхнення робити добро своїм близьким та рідним.

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31