БЕРЕЗАНСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ. Священики взяли участь у шкільних лінійках

БЕРЕЗАНСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ. Священики взяли участь у шкільних лінійкахУ свято День знань, 1 вересня духовенство Березанського благочиння взяло активну участь у шкільних лінійках благочиння.

КОРЖІ. 1 вересня в ЗОШ с. Коржі відбулося свято Першого дзвоника. На святі були присутні – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Баришівської районної ради, Нитченко Оксана Володимирівна, директор школи, Кудюкіна Юлія Віталіївна, голова сільської ради, Науменко Віктор Іванович, настоятель храму св. священномученика Власія,ієрей Миколай Борисюк.


Після виступу голови сільської ради, до всіх присутніх з вітальним словом звернувся отець Миколай, який звернув увагу на виключну значущісь навчання в житті людини та знання про добро і найголовніше про любов до Бога та ближнього, тому невеличким подарунком від батюшки першокласникам стали книжечки “Струмочки з християнського джерела”, в яких діти зможуть знайти всі відповіді на запитання про Бога, а педагогічному колективу побажав особливої наснаги в їх нелегкій праці.

БЕРЕЗАНСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ. Священики взяли участь у шкільних лінійкахБЕРЕЗАНСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ. Священики взяли участь у шкільних лінійках

БЕРЕЗАНСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ. Священики взяли участь у шкільних лінійках



СЕМЕНІВКА. 1-го вересня в Семенівській загальноосвітній школі перших-третіх ступенів відбулось свято Першого дзвоника. Серед запрошених гостей був настоятель храму св. першомученика архідиякона Стефана іерей Сергій Осипчук, який привітав учнів і учителів зі святом, дітям побажав гарних успіхів у навчанні, розповів про те, що гарні знання дають людині справжню свободу, звільняють від марновірства, а дружба і любов до ближнього, дає можливість використовувати знання для добра. А якщо людина хоче досягнути справжнього щастя, то це можливо тільки на шляху пошуку Бога, Який є джерелом знання і любові.

БЕРЕЗАНСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ. Священики взяли участь у шкільних лінійкахБЕРЕЗАНСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ. Священики взяли участь у шкільних лінійкахБЕРЕЗАНСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ. Священики взяли участь у шкільних лінійках

 

ПОДІЛЛЯ. 1 вересня в ЗОШ с. Поділля відбулось свято Першого дзвоника, на яке був запрошений протоієрей Олександр Губенко. Батюшка благословив всіх на наступний навчальний рік та окропив святою водою.

БЕРЕЗАНСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ. Священики взяли участь у шкільних лінійках



БЕРЕЗАНЬ. На свято 1 вересня до Зарічанської ЗОШ №2 міста Березань, як завжди, для духовної настанови на майбутній навчальний рік був запрошений протоієрей Петро Красножон, настоятель храму Архістратига Божого Михаїла.

БЕРЕЗАНСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ. Священики взяли участь у шкільних лінійкахБЕРЕЗАНСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ. Священики взяли участь у шкільних лінійках



March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31