Духовенство Березанського благочиння соборно помолилося за мир в нашій державі до 25 річниці незалежності України

Духовенство Березанського благочиння соборно помолилося за мир в нашій державі до 25 річниці незалежності України24 серпня 2016 року до 25-ї річниці незалежності України в Благовіщенському храмі міста Березані було звершено молебень за мир та благополуччя в нашій державі. Богослужіння очолив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні духівника благочиння, протоієрея Петра Красножона та духовенства благочиння.

Звертаючись до присутніх, отець Назарій закликав всіх до палкої молитви за нашу державу, щоб кровопролиття та всі негаразди припинилися і запанував довгоочікуваний мир. Щоб побачити нашу країну сильною, могутньою та квітучою, треба своїми добрими справами намагатися зробити все що від нас залежить, а це, насамперед, молитва та слідування заповідям Божим.

По закінченні соборної молитви, відбулись збори благочиння на яких розглядалися поточні питання та проблеми округу. Отець Назарій наголосив про наближення початку нового навчального року та про особливу значущість духовного виховання молоді, а також висловив подяку духовенству благочиння в організації та зустрічі Всеукраїнської хресної ходи, яка проходила через наш округ.