БЕРЕЗАНЬ. У міському будинку культури відбувся “Великодній концерт”

 БЕРЕЗАНЬ. У міському будинку культури відбувся “Великодній концерт”6 травня 2016 року в міському будинку культури м. Березань відбувся “Великодній концерт”. Жителі міста, навіть ті, які за різних причин не змогли потрапити на Великодню службу цього дня отримали змогу насолодитися великодніми піснеспівами, що звучать на нічній службі. Крім цього, глядачі насолоджувалися звучанням віршів та пісень на пасхальну тематику.

І, хоч такий захід у місті проводився вперше, до участі в ньому приєдналися не лише місцеві, а й столичні учасники. Хор Київських духовних академій та семінарій, що при Києво-Печерській лаврі, дитячий музичний хор Березанської школи мистецтв під керівництвом Тетяни Михайлівни Приймак, церковно-парафіяльний хор парафії на честь святого Благовіщення міста Березань під керівництвом Василіси Шиян, чоловічий склад хору парафії на честь Іоасафа Білгородського міста Києва, протоієрей Олександр (Клименко) – ось цьогорічні учасники Великоднього концерту.

Ініціатором проведення свята став благочинний Березанського церковного округу ієромонах Назарій (Омеляненко). Допоміг підготувати свято відділ культури і туризму Березанської міської ради.

Це вже не перший масовий захід у стінах березанського міського будинку культури, що проводиться міським відділом культури спільно з Українською Православною Церквою. Маємо надію, що з часом буде більше глядачів і людей, які втілять своє бажання поділитися Великодньою радістю.