ПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Відбулися загальна сповідь та збори духовенства Першого Переяслав-Хмельницького округу

ПЕРЕЯСЛАВ-ХМ. Відбулися загальна сповідь та збори духовенства Першого Переяслав-Хмельницького округуЗ благословення Високопреосвященнішого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського, керуючого справами Української Православної Церкви 22 березня 2016 року в Свято-Троїцькій церкві м.Переяслав-Хмельницький відбулися сповідь та збори духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочиння.

Сповідь духовенства провів духівник благочиння протоієрей Анатолій Міхневич. Всі священики причастилося Святих Христових Таїн за Божественною літургією.

Очолив Божественну літургію та сказав проповідь на тему свята  настоятель храму архімандрит Ніл (Семенець).

Збори духовенства благочиння провів благочинний Першого Переяслав-Хмельницького округу архімандрит Ніл (Семенець).

На зборах розглядалися питання парафіяльної діяльності, богослужіння під час Великого Посту, фінансові питання, зокрема організації внесків на капеланську службу Української Православної Церкви. Благочинний архімандрит Ніл (Семенець) акцентував як першочергове завдання отримання документації на право власності на землю та церковні будівлі, заклиликав священиків ревносно відноситися виконання треб на парафіях, вести християнське моральне життя, надихаючи своїм прикладом і своїх парафіян. Наприкінці кінці зустрічі отець Ніл відповів на питання духовенства.

Останні новини