ВИШГОРОД. Настоятель храму святих Бориса та Гліба провів для дітей майстер-клас з виготовлення млинців (+відео)

ВИШГОРОД. Настоятель храму святих Бориса та Гліба провів для дітей майстер-клас з виготовлення млинців (+відео)По благословенню Високопреосвященішого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського 13 березня 2016 року дітки недільної школи храму святих Бориса та Гліба на чолі з настоятелем прот. Димитрієм Денисенком взяли участь у традиційному майстер-класі з випікання млинців, присвяченому Масляній.

Спочатку дітки під керівництвом викладачів спілкувалися у вікторинах-конкурсах на тему Масляної та підготовки до Великого Посту. Настоятель храму прот. Димитрій Денисенко поздоровив всіх діток і батьків з Масляною та сказав, що з понеділка - до Пасхи наступає велике свято для душі кожного православного - Великий Піст і розповів, що потрібно трудитися, щоб до Пасхи в наших душах розквітнула бодай одна квітка доброго діла.

Потім настоятель провів майстер-клас по випіканню млинців. З допомогою Божою всі дітки спромоглися спекти по млюнцю, причому зараховувалися лише ті, які переверталися в повітрі над сковорідкою. Після завершення дітки пригостили всіх присутніх.

Всі дякували настоятелю за постійне піклування про діток Борисоглібської парафії.

Масляна завершилась і недільна школа та всі парафіяни взяли участь у чині Прощення, щоб з чистим серцем вступити до Великого Посту.

 

Останні новини