НЕДРА. Відбулися збори Березанського благочиння

НЕДРА. Відбулися збори Березанського благочиння11 лютого 2016 року у день пам’яті перенесення мощей священномученика Ігнатія Богоносця у Свято-Троїцькому храмі села Недра Березанського благочиння була звершена соборна Літургія. Богослужіння очолив духівник благочиння протоієрей Петро Красножон у співслужінні благочинного ієромонаха Назарія (Омеляненка) та духовенства благочиння. За Літургією співав хор Свято-Володимирського храму с. Дернівки Баришівського благочиння. Після читання Євангелія духівник отець Петро звернувся до присутніх зі словами проповіді, у якій відзначив дитячу простоту як умову наслідування Царства Небесного.

Після Літургії духовенство звершило молебень священномученику Ігнатію. Отець Назарій побажав усім присутнім ревності у вірі та непохитності у спокусах сучасного світу.

Після богослужіння відбулися перші в цьому році збори Березанського благочиння. На початку засідання отець Назврій привітав настоятеля Свято-Миколаївського храму с. Бзів із 15-ою річницею священицької хіротонії, котру священнослужитель відзначив 25 січня цього року. У ході зборів отець-благочинний ознайомив духовенство із постановами Архієрейського Собору РПЦ від 2-3 лютого 2016 року та проектами документів Всеправославного Собору. Також було обговорено ряд питань внутрішнього життя благочиння та розглянуто графіки богослужінь на період Великого посту.

Останні новини