ЗАЗИМ'Є. До Свято-Воскресенської парафії завітали різдвяні музиканти

ЗАЗИМ'Є. До Свято-Воскресенської парафії завітали різдвяні музикантиВ засніжену морозну погоду 24 січня у теплий Духовно-просвітницький центр Свято-Воскресенського храму, що знаходиться у селі з казковою назвою Зазим'є, завітали незвичайні гості - різдвяні музиканти. Вони привезли селянам звітску про Різдвяне диво - народження Богонемовляти Христа. Діти театральної дитячої студії "Радощі" під керівництвом Сергія Дудко вже декілька років радують зазимців своєю акторською майстерністю. Цього разу молоді актори показали парафіянам різдвяну версію історії про Бременських музик.

Професійна гра акторів, декорації, світло та звуко ефекти, живий спів головних героїв та злагодженістьдітей зробили свою роботу - радісні емоції та гарний настрій, ще довго супроводжували глядачів. Вихованці Зазимської недільної школи та парафіяни, довгими оваціями по завершенню вистави не хотіли відпускати акторів зі сцени.

Після традиційного завершального поклону керівник Недільної школи протоієрей Анатолій Слинько подякував "Радощам" та подарував кожному солодкий подарунок. Після обіду дітей "Радощів" спільно з недільною школою Зазимського храму чекав сюрприз - катання на справжніх санях запряжених в коней.

Було надзвичайно цікаво і весело!

ДОВІДКА. Дитяча студія «Радощі» заснована студія в 2007 році при домовому храмі в ім’я святого Архангела Гавриїла телекомпанії «Глас». Перший виступ відбувся на свято Різдва Христового 2008 року, і з тих пір саме 7 січня студія «Радощі» святкує свій День народження. Метою студії «Радощі» є дитяча проповідь Слова Божого. Вивчення Передання Православної церкви. Виховання дітей в традиціях Православ’я та активна участь дітей в житті Церкви. Завдання студії — виховання у дітей музичних, художніх та творчих навичок на основі вивчення музичної та художньої культури, яка не суперечить моралі Православної Церкви. Основні напрями занять: урок музики, урок образотворчого мистецтва, урок акторської майстерності, сценічного руху та сценічної мови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Дитяча театральна студія «Радощі» подарувала вихованцям Недільної школи в селі Зазим'є виставу «Мудрий Цар»

 

 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31