БРОВАРИ. Відбулися збори духовенства Другого Броварського округу

БРОВАРИ. Відбулися збори духовенства Другого Броварського округу5 листопада 2015р. з благословення Високопреосвященнішого Антонія митрополита Бориспільського і Броварського, в храмі св.ап.Іоанна Богослова м.Бровари, відбулися збори духовенства Другого Броварського округу.

Очолив зібрання благочинний, протоієрей Іоанн Мисів, який довів до відома священиків питання, що розглядались на зборах Єпархіальної ради Бориспільської єпархії, які очолив владика Антоній.

Також, благочинний проаналізував завдання які стоять нині перед кожним священнослужителем, наголосивши на розвитку соціального служіння та активної праці духовенства на парафіях. Були розглянуті питання можливості підписки «Церковної православної газети», підготовки храмів до зимового періоду, стану дозвільної документації на будівлі та землю парафій.

БРОВАРИ. Відбулися збори духовенства Другого Броварського округуБлагочинний акцентував увагу настоятелів парафій на роботі з молоддю, військовослужбовцями, надання допомоги, матеріальної та моральної сім'ям загиблих військовослужбовців, переселенцям зі східних регіонів України, а також малозабезпеченим.

Були підняті питання більш активної участі окремих парафій у висвітленні подій з життя парафії на сторінках сайту 2-го Броварського Благочиння http://www.ioann-bogoslov.kiev.ua.

По закінченню зібрання, благочинний побажав священству наснаги, мудрості і сили успішно нести пастирський послух на ниві Христовій.