ЗАЗИМ'Є. Зазимці попрощалися з учасником бойових дій на сході України

ЗАЗИМ'Є. Зазимці попрощалися з учасником бойових дій на сході України24 червня 2015 року жителі села Зазим'є у Київській області прощалися з односельчанином Борейком Олегом Петровичем, учасником бойових дій на сході України. На початку АТО Олег одним із перших був призваний до лав української армії, служив у 72-й окремій механізованій бригаді.

Військові 72-ї бригади з суботи 12 липня 2014 року потрапили в оточення противника біля прикордонного пункту пропуску «Ізварине» у Луганській області. Українські воїни постійно зазнавали артилерійських обстрілів і мали значні особові втрати. Під час обстрілів Олег отримав дві контузії, чудом йому вдалося вирватися з оточення. Проте, отримані на війні травми стали причиною його смерті. Помер Олег 22 червня 2015 року.

В Зазим'ї Олега знають як добру, чуйну людину, який допомагав багатьом. Останні місяці він лікувався, частенько ходив до храму, багато розповідав про війну на Донбасі.

У день похорону у Свято-Воскресенському храмі села Зазим'є була відслужена заупокійна літургія та відспівування, яке звершив настоятель храму протоієрей Олександр Генераленко у співслужінні клірика храму протоієрея Анатолія Слинька та протоієрея Вячеслава Яковенка, настоятеля храму всіх святих воїнів у м. Києві.