ВИШГОРОД. Діти недільної школи храму святих Бориса і Гліба поділился пасхальною радістю

ВИШГОРОД. Діти недільної школи храму святих Бориса і Гліба поділился пасхальною радістюЗ благословення Високопреосвященнішого Антонія Митрополита Бориспільського та Броварського 13 квітня на сцені Вишгородського районного Палацу культури відбувся Великодній виступ недільної школи при храмі святих Бориса та Гліба, участь в якому брали представники усіх вікових груп – від трьохлітніх малюків до старшокласників.

Юні артисти дарували свій талант Богу і людям, ділилися Великодньою радістю з ближніми. Вже не перший рік наші діти доводять, що християнство – це не тільки молитва, це не тільки піст, а й перед усім це радість. Радість, яка завжди наповнює серця багатьох віруючих та супроводжує їх протягом усього життя.

Зі сцени Палацу культури діти усіх вікових груп віршами, піснями, театралізованими постановками славили Воскреслого Христа.

Глядачі, що сиділи в залі, отримали величезне задоволення від побаченого, бо педагоги та наставники недільної школи підійшли до підготовки до концерту дуже грамотно та творчо, а діточки показали себе справжніми акторами.
Усі присутні сердечно дякували учням недільної школи за чудовий виступ.

Завершив виступ настоятель храму святих Бориса і Гліба протоієрей Димитрий, який привітав усіх із Святом із свят, Торжеством із торжеств, Світлим Христовим Воскресінням, побажав, щоб кожний з нас проніс через усе своє життя в свому серці Великодню радість. Щоб ця Радість допомогла нам перемагати усі життєві негаразди та випробування.
Після виступу кожний вихованець недільної школи отримав великодній подарунок з рук настоятеля.

Останні новини