ДОПОМОГА АРМІЇ. Громада міста Березань - для воїнів АТО…

ДОПОМОГА АРМІЇ. Громада міста Березань - для воїнів АТО…Урочиста подія сталася цієї середи в місті Березань – березанці передавали відремонтований ГАЗ-66 воїнам 81-ої десантно-штурмової бригади. На площі біля міського будинку культури зібралися представники влади, працівники організацій міста, пересічні березанці. Відремонтований за кошти волонтерів ГАЗ-66 виглядає, як новий. Аж не віриться, що машина протягом 15 років стояла у дворі ККП. Але благодійники дали їй нове дихання. До речі, це вже другий автомобіль, який Березань передала воїнам АТО. Нещодавно березанські волонтери презентували 12-му батальйону тероборони автомобіль «Нива-Шевроле».

Виконуючий обов‘язки міського голови Сергій Леонідович Зезенько у своєму виступі подякував волонтерській групі – зокрема її представнику в Березані Андрію Бондарчуку та березанським підприємцям Олександру Олександровичу Животку та Івану Васильовичу Суходольському.

- Жителі міста, як і всі українці, активно долучилися до волонтерського руху, - зазначив Сергій Леонідович. – Березань відправила більше восьми вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою, надавалась адресна допомога воїнам АТО та їхнім родичам. Автомобіль ГАЗ-66 за два місяці фактично був зроблений з нуля, і тепер ми його передаємо бійцям 81-ої бригади. Сподіваємося, що наш автомобіль допоможе бійцям, врятує чиєсь життя.

Сергій Васильович Булавчик, командир взводу добровольчого батальйону «Айдар», що нині входить до складу 81-ої бригади, подякував березанцям за такий подарунок.

С.Л. Зезенько урочисто передав ключі від машини командиру взводу С.В. Булавчику.

Настоятель Свято-Троїцької парафії с. Недра та Софроніївської парафії м. Березані, голова відділу «Церква і культура» Бориспільської єпархії протоієрей Олександр Клименко освятив автомобіль та окропив святою водою бійців.

- Ми молимося до Господа, аби бійці, які їздитимуть на цьому автомобілі повернулися живими, - зазначив отець Олександр. – Ми всі молимося за мир в Україні, аби війна якнайшвидше закінчилася.

За матеріалами газети "Березанські відомості"

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31