БРОВАРИ. Жителі Броварщини провели у вічність воїна АТО

БРОВАРИ. Жителі Броварщини провели у вічність воїна АТОУ суботу, 28 лютого 2015 року в останній день зими, жителі Броварщини, друзі та близькі проводжали у вічність 58-річного добровольця 25 батальйону територіальної оборони Київської області «Київська Русь» Збройних сил України Ігоря Анатолійовича Завірюхіна, який загинув 30 січня 2015 року під час Антитерористичної операції.

Спочатку зі своїм земляком, Ігорем Анатолійовичем Завірюхіним попрощалися жителі міста Броварів, де жив загиблий. Ще з 8.30 активісти, небайдужі броварчани та друзі Ігоря Анатолійовича вишикувалися біля «Терміналу» уздовж траси Київ-Чернігів «живим ланцюгом», тримаючи в руках квіти, вінки та прапори України. Приблизно о 9.30 машина з тілом загиблого героя, що їхала від Броварського моргу, зупинилася на кілька хвилин біля людей, а потім рушила до Великої Димерки. У селі, де народився герой, відбулася головна церемонія прощання з Ігорем Завірюхіним, - відспівування та похорони.

Чин похорону звершив благочинний Першого Броварського округу протоієрей Олександр Левчук у співслужінні з настоятелем храму Покрова Богородиці смт. Велика Димерка протоієреєм Ігорем Левчуком та кліриком храму свв. апп. Петра і Павла м. Броварів протоієреєм Олександром Пилипчуком.

58-річний Ігор Анатолійович Завірюхін переїхав до Броварів приблизно у 80-х роках минулого століття. Був активістом міста, військовим, служив свого часу у розвідці, мав звання майора. Коли розпочалися бойові дії на Сході України, був інструктором та навчав молодь у Броварах військовій справі. На фронт пішов добровольцем і був закріплений за 25 батальйоном територіальної оборони «Київська Русь». Загинув 30 січня 2015 року в районі селища Рідкодуб Шахтарського району Донецької області. Кілька днів тому тіло броварчанина було передано українській стороні.

 



За матеріалами сайту: http://7b.org.ua