КНЯЖИЧІ. Сільський голова щедрувала у намісника Спасо-Преображенського монастиря

КНЯЖИЧІ. Сільський голова щедрувала у намісника Спасо-Преображенського монастиря13 січня 2015 року, слідуючи українським різдвяним традиціям колядування і щедрування, Спасо-Преображенський монастир села Княжичі відвідав місцевий хоровий колектив, учасником якого є сільський голова Касьян Ольга Іванівна.
Щедрувальники у супроводі братії монастиря привітали намісника архімандрита Софронія (Шинкаренка) з Різдвом Христовим та Новим роком, виконавши гарні колядки, щедрівки та теплі віншування.

 

 

КНЯЖИЧІ. Сільський голова щедрувала у намісника Спасо-Преображенського монастиряКНЯЖИЧІ. Сільський голова щедрувала у намісника Спасо-Преображенського монастиряКНЯЖИЧІ. Сільський голова щедрувала у намісника Спасо-Преображенського монастиряКНЯЖИЧІ. Сільський голова щедрувала у намісника Спасо-Преображенського монастиряКНЯЖИЧІ. Сільський голова щедрувала у намісника Спасо-Преображенського монастиряКНЯЖИЧІ. Сільський голова щедрувала у намісника Спасо-Преображенського монастиряКНЯЖИЧІ. Сільський голова щедрувала у намісника Спасо-Преображенського монастиря 

Останні новини