ЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої Богородиці

ЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої БогородиціЗ благословення Його Високопреосвященства  Високопреосвященнішого Антонія митрополита Бориспільського і Броварського 2 жовтня 2014 р. звершено святкове Богослужіння з нагоди освячення і закладанням капсули під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої Богородиці у с. Пасківщина, Згурівського району, Київської області.

З благословення правлячого архієрея богослужіння очолив секретар Бориспільської єпархії прот. Костянтин Пилипчук, йому співслужили: благочинний Згурівського благочиння прот. Василій Прохорець, благочинний другого Переяслав-Хмельницького благочиння прот. Геннадій Спатарь, настоятель храму священик Олег Родіонов та духовенство єпархії. 

Після Літургії всі присутні зібралися біля закладного хреста де було звершено чин освячення місця під будівництво із закладенням капсули. Прот. Костянтин передав усім присутнім благословення митрополита Антонія, а настоятелю побажав Божої допомоги у цій не легкій справі. 

ЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої Богородиці

ЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої БогородиціЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої БогородиціЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої БогородиціЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої БогородиціЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої БогородиціЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої БогородиціЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої БогородиціЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої Богородиці

ЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої Богородиці

ЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої БогородиціЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої БогородиціЗГУРІВКА. У селі Пасківщина закладено камінь під будівництво храму на честь Успіння Пресвятої Богородиці

 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31