БРОВАРИ. Відбулося зібрання духовенства Другого Броварського благочиння

БРОВАРИ. Відбулося зібрання духовенства Другого Броварського благочинняЗ благословення Його Високопреосвященства  Високопреосвященнійшого Антонія митрополита Бориспільського і Броварського  26 вересня. 2014 року в  храмі святого ап. Іоанна Богослова м.Бровари відбулися збори духовенства  Другого Броварського благочиння, присвячені сучасному стану  парафій.

Збори розпочалися молебном за мир в Україні. На зібранні духовенства благочиння розглядалися питання внутрішнього життя парафій, також благочинний Другого Броварського благочиння прот.Іоанн Мисів підкреслив, що проповідь повинна грунтуватися виключно на основі Святого Писання, святих Отцях, та бути закликом до  єдності, миру  та любові. Було окреслено коло завдань на найближчий час та розглянуті  інші  нагальні питання, які виникають сьогодні, в зв’язку зі складною ситуацією в Україні.

БРОВАРИ. Відбулося зібрання духовенства Другого Броварського благочинняБРОВАРИ. Відбулося зібрання духовенства Другого Броварського благочинняБРОВАРИ. Відбулося зібрання духовенства Другого Броварського благочинняБРОВАРИ. Відбулося зібрання духовенства Другого Броварського благочинняБРОВАРИ. Відбулося зібрання духовенства Другого Броварського благочиння