ВИШГОРОД. Випускники КДА 2009 року привітали свого курсового наставника прот. Димитрія Денисенка з 20-річчям служіння у священному сані

ВИШГОРОД. Випускники КДА 2009 року привітали свого курсового наставника прот. Димитрія Денисенка з 20-річчям служіння у священному сані19 червня в Вишгородському храмі святих Бориса та Гліба  відбулася зустріч випускників Київської духовної академії 2009 року.

У цей день колишні вихованці духовної школи разом зі своїм класним наставником прот. Димитрієм Денисенко звершили Божественну літургію, після якої випускники привітали свого класного батька з ювілеєм і побажали допомоги Божої і многая і благая літа.

У відповідь отець Димітрій подякував випускникам за привітання і за те, що вони пам'ятають своїх духовних наставників і моляться за них. Сказав, що це дуже велика радість для вихователя побачити і дізнатися як живуть випускники.

Це був благословенний Богом клас - до кінця навчання 15 студентів отримали священній сан. Випускники раділи, що є можливість побути разом, як колись 5 років тому, згадували, як молилися і відповідали на заняттях, здавали сесії. Говорили про те, як по-різному склалися їхні життєві шляхи, що все те, що отримали в академії, допомагає їм не тільки в пастирській діяльності, але і в духовному житті. Говорили, що дуже вдячні академії, ректору, викладачам за добрий приклад, який являли своїм життям дорогі викладачі та наставники і своєму класному татові за батьківську турботу і любов до своїх підопічних.

Після Літургії відбулась святкова трапеза, де курсовий наставник випускників подарував кожному на молитовну пам'ять духовну книжку проповідей.

ВИШГОРОД. Випускники КДА 2009 року привітали свого курсового наставника прот. Димитрія Денисенка з 20-річчям служіння у священному саніВИШГОРОД. Випускники КДА 2009 року привітали свого курсового наставника прот. Димитрія Денисенка з 20-річчям служіння у священному саніВИШГОРОД. Випускники КДА 2009 року привітали свого курсового наставника прот. Димитрія Денисенка з 20-річчям служіння у священному саніВИШГОРОД. Випускники КДА 2009 року привітали свого курсового наставника прот. Димитрія Денисенка з 20-річчям служіння у священному саніВИШГОРОД. Випускники КДА 2009 року привітали свого курсового наставника прот. Димитрія Денисенка з 20-річчям служіння у священному саніВИШГОРОД. Випускники КДА 2009 року привітали свого курсового наставника прот. Димитрія Денисенка з 20-річчям служіння у священному саніВИШГОРОД. Випускники КДА 2009 року привітали свого курсового наставника прот. Димитрія Денисенка з 20-річчям служіння у священному саніВИШГОРОД. Випускники КДА 2009 року привітали свого курсового наставника прот. Димитрія Денисенка з 20-річчям служіння у священному саніВИШГОРОД. Випускники КДА 2009 року привітали свого курсового наставника прот. Димитрія Денисенка з 20-річчям служіння у священному саніВИШГОРОД. Випускники КДА 2009 року привітали свого курсового наставника прот. Димитрія Денисенка з 20-річчям служіння у священному сані