Для Бориспільської єпархії рукоположено чотирьох кліриків

Для Бориспільської єпархії рукоположено чотирьох кліриківДля Бориспільської єпархії у священний сан рукоположено чотирьох ставлеників, які нещодавно успішно склали ставленицькі іспити.

12 квітня за Божественною літургією Високопреосвященніший Антоній митрополит Бориспільський і Броварський для Другого Переяслав-Хмельницького благочиння рукоположив у сан диякона Сергія Скляренка, а для Преображенського чоловічого монастиря с. Княжичі, Броварського р-ну в сан священика рукоположив ієродиякона Наума (Лісковця). В той же день Преосвященніший Климент єпископ Ірпінський, вікарій Київської митрополії у сан диякона рукоположив Ігоря Харламова, який буде нести послух у Другому Переяслав-Хмельницькому благочинні. 13 квітня для Першого Броварського благочиння Високопреосвященніший Антоній, керуючий Бориспільською єпархією рукоположив у сан священика диякона Максима Молоткова.

На даний час новорукоположені отці проходять богослужбову практику в стінах Києво-Печерської Лаври, після чого будуть направлені на місця свого служіння.

 Для Бориспільської єпархії рукоположено чотирьох кліриків

Для Бориспільської єпархії рукоположено чотирьох кліриківДля Бориспільської єпархії рукоположено чотирьох кліриків