ЯГОТИНСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ. Радісна новина про народження Спасителя облітає Яготинську землю

ЯГОТИНСЬКЕ БЛАГОЧИННЯ. Радісна новина про народження Спасителя облітає Яготинську землю10 січня 2014 року в Центральну районну лікарню м. Яготин завітали колядники зі Свято-Пантелеімонівського храму, щоб привітати з великим святом Різдва Христового хворих людей, які знаходяться на лікуванні, та медпрацівників.

Колядники разом із благочинним Яготинського району протоієреєм Рустіком Романієм  наповнили серця хворих радістю та теплом свята Різдва Христового! Більшість із людей приєдналися до піснеспіву колядок. Отець Рустік після колядок розповів про свято, його значення та святкування у нашій державі, побажав хворим швидкого одужання, Божої благодаті від Народженого Богонемовляти та здоров'я у новому 2014 році.

У Різдвяні дні святкування відбулися в інших парафіях Яготинського благочиння. Діти та молодь разом із настоятелем Свято-Покровького храму с. Лемешівка протоієреєм Георгієм Бойко привітали односельців з Різдвом Христовим.

Настоятель Свято-Покровського храму м. Яготин протоієрей Роман Богодєєв разом з хором привітали колядками жителів та гостей м. Яготин.