Новини єпархії

ВИШГОРОД. 18890 грн було зібрано на благодійному ярмарку

ВИШГОРОД. 18890 грн було зібрано на благодійному ярмарку17 березня, парафія на честь святого великомученика та цілителя Пантелеймона м.Вишгород провела благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ та на лікування хворої дитини.

Детальніше...

Архангело-Михайлівська парафія Березані долучилася до збору коштів на автомобіль для ЗСУ.

Архангело-Михайлівська парафія Березані долучилася до збору коштів на автомобіль для ЗСУ.15 березня 2024 року настоятель Архангело-Михайлівського храму міста Березані протоієрей Сергій Таран зустрівся із волонтерами та передав зібрані парафією 5 050 гривень для закупівлі пікапу для ЗСУ.

Детальніше...

Спасо-Преображенька парафія села Коржі провела благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

Спасо-Преображенька парафія села Коржі провела благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. 17 березня 2024 року у прощену неділю при Спасо-Преображенській парафії села Коржі після богослужіння відбувся благодійний ярмарок "Масниця" на підтримку ЗСУ.

Детальніше...

Відбулися збори духовенства Березанського благочиння.

Відбулися збори духовенства Березанського благочиння. 16 лютого 2024 року на Післясвято Срітення Господнього та день пам’яті святителя Ігнатія Маріупольського у Свято-Троїцькому храмі села Недри була звершена соборна Божественна

Детальніше...

Свято-Покровська парафія Поділля передала кошти для ЗСУ.

Свято-Покровська парафія Поділля передала кошти для ЗСУ. 25 лютого 2024 року у неділю настоятель Свято-Покровського храму села Поділля протоієрей Олександр Губенко передав волонтерам 1 400 гривень для потреб ЗСУ.  

Детальніше...

Представлено нового настоятеля Свято-Миколаївського храму села Бзів.

Представлено нового настоятеля Свято-Миколаївського храму села Бзів.  9 лютого 2024 року в день пам'яті перенесення мощей святителя Іоанна Златоуста в Константинополь у Свято-Миколаївському храмі села Бзів Божественну Літургію завершив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні ієрея Іллі Ляшика, ієрея Василія Костя, ієрея В'ячеслава Семенюка та ієродиякона Никона (Згурського).  

Детальніше...

Свято-Благовіщенська парафія міста Березані передала лікарські препарати для військових.

Свято-Благовіщенська парафія міста Березані передала лікарські препарати для військових. 10 лютого цього року настоятель Свято-Благовіщенського храму міста Березані архімандрит Назарій (Омеляненко) зустрівся із волонтерами та передав лікарські препарати для військових на суму 5 000 гривень.

Детальніше...

ВИШГОРОД. Парафія зібрала кошти та придбала автомобіль для ЗСУ

ВИШГОРОД. Парафія зібрала кошти та придбала автомобіль для ЗСУПарафія на честь святого великомученика та цілителя Пантелеймона м.Вишгород зібрала кошти та передала автомобіль для воїна ЗСУ.  

Детальніше...

БЕРЕЗАНЬ. Священник відвідав Березанське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання.

БЕРЕЗАНЬ. Священник відвідав Березанське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання. 22 січня 2024 року настоятель Архангело-Михайлівського храму міста Березані протоієрей Сергій Таран відвідав Березанське відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання.

Детальніше...

БРОВАРИ. Обрізання Господнє

БРОВАРИ. Обрізання Господнє14 січня 2024 року, з благословіння керуючого Бориспільською єпархією митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, секретар Бориспільської єпархії, архієпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій звершив Божественну літургію в день свята Обрізання Господнього та день памʼяті Свт. Василія Великого у Свято-Троїцькому храмі м. Бровари.

Детальніше...

Сторінка 1 із 161