ПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храм

ПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храм21 березня 2022 року в село Плоске Броварського району Київської області зайшли війська Російської Федерації на танках та БТР і оточили село. Почали обстрілювати все навколо. Внаслідок чого постраждав Свято-Покровський храм.

Під час вечірнього богослужіння куля влучила у вівтар та пройшла через увесь храм залишивши за собою пошкодження в  середині храму та частково зруйнований іконостас. Також пошкоджено купол, дах, вікна та посічено уламками дзвіницю храму, частково зруйновано огорожу.

Милістю Божою ніхто з парафіян не постраждав, але дуже злякалися серед яких були і діти.

Вірили і віримо, що Пресвята Богородиця покрила Своїм Чесним Омофором Свято-Покровський храм села Плоске збудований в 1889 року, перлину нашого села, який не закривався навіть під час Великої Вітчизняної війни.

 ПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храмПЛОСКЕ. Внаслідок російських обстрілів у селі постраждав Свято-Покровський храм

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31