ВИШГОРОД. Благочинний Першого Вишгородського благочиння до Дня Перемоги роздав подарунки ветеранам Великої Вітчизняної війни

ВИШГОРОД. Благочинний Першого Вишгородського благочиння до Дня Перемоги роздав подарунки ветеранам Великої Вітчизняної війни8 травня 2020 р. по благословенню Високопреосвященнішого Антонія митрополита Бориспільського і Броварського у  м. Вишгороді благочинний Першого Вишгородського благочиння протоієрей Димитрій Денисенко разом із прихожанином храму на честь святих страстотерпців Бориса і Гліба  роздав подарунки ветеранам Великої Вітчизняної війни м. Вишгорода до Дня Перемоги, які були надані Бориспільською єпархією та Міжнародним благодійним фондом Вадима Новинського в честь Покрова Пресвятої Богородиці.

Сьогодні ми, перш за все, приносимо слова щирої вдячності та низький уклін ветеранам Великої Вітчизняної війни, усім тим, хто своїм ратним подвигом і працею, героїзмом і стійкістю зробили внесок у Велику Перемогу. Тим, хто, не замислюючись про своє особисте благополуччя, вибрав тоді турботу про порятунок і благополуччя своєї Батьківщини. Тим, хто щиро виконав заповіт Спасителя: «Немає більше від тієї любові, як хто душу свою покладе за друзів своїх» (Ін. 15,13).

«Христос Воскрес! Від щирого серця вітаю вас із величними святами нашої країни - Світлим Христовим Воскресінням та Днем Перемоги над фашизмом! Цього дня ВАМ і всім, хто ціною власного життя наближав настання Перемоги ми зобов'язані всім, що маємо. Без Вашої самовідданості та стійкості світ сьогодні був би зовсім іншим, бережи вас Бог! Дорогі ветерани! Бажаю всім вам допомоги Божої, доброго здоров'я, міцності сил душевних і тілесних, щоб якомога довше ви несли свідоцтво про справжні цінності, правильних моральних орієнтирів, щоб героїчне минуле нашого народу було і його справжнім!» вітав ветеранів отець Димитрій.

«Найголовніше - це увага - поговорити з ветераном, запитати, як він себе почуває, побажати йому здоров'я, ну і, звичайно, сказати йому пару приємних слів, тому що це - справжні герої ». 

І сьогодні Православна Церква нагадує про те, що тільки високі духовно-моральні якості допоможуть нам вистояти там, де плавиться метал, тільки віра в силах подолати страх і відчай, тільки жертовна любов здатна перемогти смерть! Нехай же воскреслий Господь зміцнює наші душевні і тілесні сили, даруючи серцю - радість, а нашій землі - щастя, мир і благополуччя!

 ВИШГОРОД. Благочинний Першого Вишгородського благочиння до Дня Перемоги роздав подарунки ветеранам Великої Вітчизняної війниВИШГОРОД. Благочинний Першого Вишгородського благочиння до Дня Перемоги роздав подарунки ветеранам Великої Вітчизняної війниВИШГОРОД. Благочинний Першого Вишгородського благочиння до Дня Перемоги роздав подарунки ветеранам Великої Вітчизняної війниВИШГОРОД. Благочинний Першого Вишгородського благочиння до Дня Перемоги роздав подарунки ветеранам Великої Вітчизняної війниВИШГОРОД. Благочинний Першого Вишгородського благочиння до Дня Перемоги роздав подарунки ветеранам Великої Вітчизняної війниВИШГОРОД. Благочинний Першого Вишгородського благочиння до Дня Перемоги роздав подарунки ветеранам Великої Вітчизняної війниВИШГОРОД. Благочинний Першого Вишгородського благочиння до Дня Перемоги роздав подарунки ветеранам Великої Вітчизняної війни

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Священники Першого Бориспільського благочиння роздали ветеранам Першої світової війни подарунки

Священники сіл Вишеньки та Вороньків на Бориспільщині привітали ветеранів з Днем Перемоги

КАТЮЖАНКА. Священники відвідали ветерана війни

ПЕРЕЯСЛАВ. Клірик Свято-Троїцького храму відвідав ветеранів Другої світової війни

9 ТРАВНЯ. У смт Згурівка привітали ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги

У селах Вища Дубечня та Пірнове вшанували загиблих у Другій світовій війні

ЯГОТИН. До Дня Перемоги священники відвідали ветеранів Другої світової війни

ВИШГОРОД. Благочинний Першого Вишгородського благочиння до Дня Перемоги роздав подарунки ветеранам Великої Вітчизняної війни

У Баришівському благочинні духовенство відвідало ветеранів Другої світової війни

 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31