МОРОЗІВКА. У парафії вшанували чудодійний образ Богородиці "Скоропослушниця"

МОРОЗІВКА. У парафії вшанували чудодійний образ Богородиці Безліч чудодійних ікон на честь Божої Матері явлено по цілому світі. Одні носять імена від місця з'явлення: такі як Белзька, Почаївська, Вишгородська, Єрусалимська, інші -  найменовані людьми з великої любові до  Богородиці такими прекрасними назвами, як "Несподівана Радість",  "Нев'янучий Цвіт", "Всіх скорботних Радість". Серед великої кількості чудодійних ікон вирізняється образ Божої Матері "Скоропослушниця". Сама назва цієї ікони вказує на особливу милість Діви Марії вислуховувати наші молитви і скоро приходити нам на допомогу. Історія явлення цього образу пов'язана з Афонським монастирем Дохіар, а  час  появи цієї святині відносять аж до Х-го сторіччя.

Особливої краси список цієї чудотворної ікони знаходиться в Свято-Успенському храмі с. Морозівка. Настоятель церкви протоієрей Миколай Брега, при підтримці парафіян, вирішив започаткувати в день шанування цього образу проводити в храмі урочисте богослужіння.

22 листопада 2018 році в сільському храмі Морозівки була звершена божественна літургія і молебень. Очолив богослужіння благочинний церков Баришівського церковного округу протоієрей Любомир Біляк. Йому співслужили настоятель храму та інші священики з сусідніх парафій. Церковний хор і кілька десятків парафіян стали учасниками спільної молитви. Після богослужіння священики висловили настоятелю і парафіянам подяку за можливість згуртуватися навколо святої Чаші в спільній молитві. Отець-благочинний у вітальному слові переповів історію явлення цього образу і молитовно побажав отцю Миколаю і його пастві процвітання і духовного зростання.

МОРОЗІВКА. У парафії вшанували чудодійний образ Богородиці МОРОЗІВКА. У парафії вшанували чудодійний образ Богородиці МОРОЗІВКА. У парафії вшанували чудодійний образ Богородиці МОРОЗІВКА. У парафії вшанували чудодійний образ Богородиці МОРОЗІВКА. У парафії вшанували чудодійний образ Богородиці МОРОЗІВКА. У парафії вшанували чудодійний образ Богородиці МОРОЗІВКА. У парафії вшанували чудодійний образ Богородиці МОРОЗІВКА. У парафії вшанували чудодійний образ Богородиці МОРОЗІВКА. У парафії вшанували чудодійний образ Богородиці

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31