КНЯЖИЧІ. Спасо-Преображенський монастир передав для українських воїнів ООС продукти харчування

КНЯЖИЧІ. Спасо-Преображенський монастир передав для українських воїнів ООС продукти харчуванняПо благословенню Високопреосвященнішого митрополита Бориспільського і Броварського Антонія в селі Княжичі для воїнів ООС (АТО) було зроблено збір продуктів харчування.
11 жовтня зі Спасо-Преображенського монастиря воїнам АТО було відправлено гуманітарну допомогу більше ніж пів тонни продуктів харчування таких як: помідори, огірки, салати, варення, соки, тваринні жири (сало, смалець), горіхи, мед, яблука, лимони апельсини, а також шерстяні шкарпетки та робочі рукавиці.

В зборі та передачі пожертвуваних продуктів приймали активну участь: архімандрит Іларіон, голова села Петренко Віктор Іванович та волонтер Швачко Галина Леонідівна.

КНЯЖИЧІ. Спасо-Преображенський монастир передав для українських воїнів ООС продукти харчуванняКНЯЖИЧІ. Спасо-Преображенський монастир передав для українських воїнів ООС продукти харчуванняКНЯЖИЧІ. Спасо-Преображенський монастир передав для українських воїнів ООС продукти харчування