Всеукраїнський хресний хід зустріли у Бориспільській єпархії (+відео)

Всеукраїнський хресний хід зустріли у Бориспільській єпархії (+відео)22 липня 2016 року Всеукраїнський хресний хід миру, любові та молитви за Україну ввійшов у межі Бориспільської єпархії. Рано вранці духовенство і віруючі зустріли Хресний хід, що йде зі Сходу України зі Святогірською іконою Богородиці, на кордоні Київської та Полтавської областей. Після спільного молебню про мир в Україні з кліриками Кременчуцької єпархії, хресний хід очолив єпископ Бородянський Варсонофій, вікарний єпископ Київської Митрополії.

У цьому Хресному ході беруть участь тисячі паломників, які з молитвою йдуть до міста Києва, колиски Українського Православ`я, щоб долучитись до спільного подвигу молитви за мир і благословення для своєї Батьківщини.

Слід зазначити, що безпеку Хресного ходу запезпечують співробітники національної поліції, медичну підтримку надають професійні медпрацівники, волонтери регулярно підвозять воду, організовують харчування та ночліг для паломників.

Протягом п'яти днів учасники Хресного ходу йтимуть через Яготин, Березань, Лебедин і Бориспіль, щоб 27 липня увійти в столицю України Київ для участі в урочистостях на честь святкування пам'яті святого благовірного князя Володимира та Дня Хрещення Русі.

 

 

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:

ЗВЕРНЕННЯ Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія з нагоди проведення Всеукраїнського Хресного ходу — ходи миру, любові та молитви за Україну

Церква благословляє учасників хресної ходи нести лише хоругви, розп’яття і ікони – Керуючий справами УПЦ

БОРИСПІЛЬ. Більш ніж 3500 вірян Бориспільщини виступили за проведення хресної ходи (+відео)

Віруючі Борисполя за проведення Всеукраїнської хресної ходи через місто

Всеукраїнський хресний хід за мир в Україні проходитиме через Бориспільську єпархію