Новини єпархії

ВИШГОРОД. Відправвлено чергову гуманітарну допомогу на Донеччину

ВИШГОРОД. Відправвлено чергову гуманітарну допомогу на Донеччину12 квітня парафія на честь святого великомученика та цілителя Пантелеймона м.Вишгород відправили гуманітарну допомогу на Донеччину.  

Детальніше...

Спасо-Преображенська парафія Коржів передала гуманітарну допомогу військовим, що проходять реабілітацію.

Спасо-Преображенська парафія Коржів передала гуманітарну допомогу військовим, що проходять реабілітацію. 10 квітня  цього року настоятель Спасо- Преображенської парафії села Коржі протоієрей Миколай Борисюк разом із парафіянами храму долучилися до збору  продуктів та різних смаколиків, котрі будуть передані для наших захисників, що проходять реабілітацію в селі Циблі.

Детальніше...

Престольне свято Свято-Благовіщенського храму міста Березані.

Престольне свято Свято-Благовіщенського храму міста Березані.  07 квітня 2024 року у Хрестопоклонну неділю та дванадесяте свято Благовіщення Пресвятої Богородиці у Свято-Благовіщенському храмі міста Березані з благословення Високопреосвященнішого Антонія,  митрополита Бориспільського і Броварського, Божественну Літургію завершив секретар Бориспільської єпархії Високопреосвященніший Діонісій, архієпископ Переяслав-Хмельницький.

Детальніше...

КОРЖІ. Парафія передала 4000 гривень для придбання старлінку

КОРЖІ. Парафія передала 4000 гривень для придбання старлінку26 березня 2024 року настоятель Спасо-Преображенської парафії протоієрей Миколай Борисюк від релігійної громади передав 4000 гривень для придбання старлінку Ганні Потупі, дружині військового, котрий захищає Україну.

Детальніше...

До Переяслава доставлено список чудотворної ікони Божої Матері «Покривающая»

До Переяслава доставлено список чудотворної ікони  Божої Матері «Покривающая»24 березня 2024 року до Свято-Троїцької парафії міста Переяслав був доставлений список чудотворної ікони  Божої Матері «Покривающая», що знаходиться в Благовіщенському  монастирі мікрорайону  Бортничі міста Києва.

Детальніше...

Сповідь та збори духовенства І та ІІ Переяслав-Хмельницьких благочинь .

Сповідь та збори духовенства І та ІІ Переяслав-Хмельницьких благочинь .27 березня 2024 року у Свято-Покровському  храмі с. Студеники відбулася сповідь та збори духовенства І та ІІ Переяслав-Хмельницьких благочинь.

Детальніше...

ВИШГОРОД. 18890 грн було зібрано на благодійному ярмарку

ВИШГОРОД. 18890 грн було зібрано на благодійному ярмарку17 березня, парафія на честь святого великомученика та цілителя Пантелеймона м.Вишгород провела благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ та на лікування хворої дитини.

Детальніше...

Архангело-Михайлівська парафія Березані долучилася до збору коштів на автомобіль для ЗСУ.

Архангело-Михайлівська парафія Березані долучилася до збору коштів на автомобіль для ЗСУ.15 березня 2024 року настоятель Архангело-Михайлівського храму міста Березані протоієрей Сергій Таран зустрівся із волонтерами та передав зібрані парафією 5 050 гривень для закупівлі пікапу для ЗСУ.

Детальніше...

Спасо-Преображенька парафія села Коржі провела благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

Спасо-Преображенька парафія села Коржі провела благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. 17 березня 2024 року у прощену неділю при Спасо-Преображенській парафії села Коржі після богослужіння відбувся благодійний ярмарок "Масниця" на підтримку ЗСУ.

Детальніше...

Відбулися збори духовенства Березанського благочиння.

Відбулися збори духовенства Березанського благочиння. 16 лютого 2024 року на Післясвято Срітення Господнього та день пам’яті святителя Ігнатія Маріупольського у Свято-Троїцькому храмі села Недри була звершена соборна Божественна

Детальніше...

Сторінка 1 із 161